Zpět k nabídce

Pronájem zařízeného bytu 2+1 s balkónem, 63 m2, ul. Poděbradova, Nový Jičín

15 000Kč/měs

Popis nemovitosti

Hledáte zrekonstruované bydlení s kompletním vybavením a preferujete menší bytový dům?

Pokud ano, mám pro Vás nabídku pronájmu zařízeného bytu 2+1 s balkónem, o podlahové ploše 58 m2 / o užitné ploše 63 m2, na ul. Poděbradova v Novém Jičíně, který se nachází v 1. patře / 4 (tzn. ve 2. podlaží) zatepleného domu.

V bytové jednotce již proběhla rozsáhlá rekonstrukce zahrnující novou elektroinstalaci, zděnou koupelnu s vanou, dále se jedná o podlahovou krytinu v kombinaci plovoucí podlahy a dlažby, omítky, sádrokartonové podhledy, interiérové dveře včetně zárubní, kuchyňskou linku a samozřejmostí jsou plastová okna.

K dispozici nájemníkovi zůstává veškeré vybavení, které můžete vidět na fotografiích, tedy např. lednice, myčka, pračka, mikrovlnka, televize, sedačka, konferenční a jídelní stůl se židlemi, obývací nábytek, dvoulůžková a dětská postel, šatní skříně, pracovní stůl a nábytek v předsíni.

Při vstupu do bytu se po pravé straně v předsíni nachází koupelna s toaletou, naproti se vchází do obývacího pokoje, ze kterého se z jedné strany postupuje dál do ložnice s balkónem a z druhé strany do kuchyně.

Jeho dispozice se řadí mezi ty velmi dobře řešené z důvodu prostorného obývacího pokoje i samostatné ložnice. Okna jsou orientována na severozápadní a jihovýchodní stranu. Jako benefit můžeme označit zastřešený balkón.

Vytápění i ohřev vody je zajištěn dálkově - v bytě tedy není žádný kotel, bojler, karma či přímotopy. Součástí pronájmu je také laťkový sklep.

Dům se nachází v klidné části města, v žádané lokalitě, s dobrou občanskou vybaveností v okolí.

Možnost nastěhování bude ihned po vyřízení veškerých formalit. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně záloh za služby, bez zálohy na elektřinu a plyn.

Hledáme slušného, řádně platícího nájemníka se stabilním příjmem (zaměstnání, OSVČ, důchodce) a čistým exekučním rejstříkem.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky.

Základní údaje

Evidenční číslo202312629
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+1
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena15 000
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ záloha na elektřinu a plyn, + vratná kauce (30.000,- Kč) a provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaPoděbradova, Nový Jičín
AdresaNový Jičín
GPS latitude49.594703
GPS longitude18.005648

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyPanelová
Typ budovyŘadový
VybaveníBytové jádro zděné, Zařízeno nábytkem, Sklep, Výtah, Balkon
Možnosti topeníÚstrední dálkové
OkolíObytná

Plochy

Užitná63 m2
Podlahová58 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu2. podlaží
Počet NP5