Reference

Slovy pana. Mikity, že se makléřská profese dá dělat i slušně se mi zde na 110% potvrdila a můžu zde udělit 5*+. 1, Bych chtěl říct, že jsem byl na straně kupují ho a dlouho vybíral byt. Tudíž už jsem měl spoustu poznatků a přehledů od ostatních Realitních makléřů nebo kancelářích. Mnohdy jsem byl situacemi otráven nebo dokonce i naštván. 2, Určitě jsem, nebyl jednoduchý klient. Vše, jsem chtěl mít prověřené od nezávislého právníka a některé body ve smlouvách se upravovali pro můj klid, a tak trochu, nebojím se říct i komfort. S panem Mikitou, jsme vždy všechno v poklidu probrali a body byly vždy splněny. 3, Jelikož, máme oba náročnější práci. Často jsme jednali pouze na dálku, a to buď telefonicky nebo email. Vše, na čem jsme se domluvili platilo a bylo vždy rychle vyřešeno. 4, Možná se s tím ještě nesetkal ale jak říkám, obrázek firmy nebo osobního pohledu předcházejí recenze. Proto jsem si vyhledal starší recenze, které byli uděleny panu Mikitovi a napsal bývalým klientům. Samozřejmě pro svůj klid a taky ať vím s kým jednám. Ozvali se mi téměř všichni oslovení a Já, rázem zjistil že jednám s člověkem, u kterého se nevytratil lidský přístup a férovost. 5, Oslovení klienti byli prodávající, kupující i ti co chtěli svou nemovitost pronajmout a setkal jsem se, jen s chválou a doporučením. Jsem rád, že jsem poznal skvělou osobu jako je pan. Mikita a přeji mu mnoho štěstí k dalším spokojeným klientům
J. L.

Vřele doporučuji - pan Mikita je velmi ochotný , vše vysvětlí a za mě skvělé je, že jedná na rovinu.
Nikola Dorotíková

Skvělý a rychlý přistup, vše mi bylo jednoduše a stručně vysvětleno. Byl jsem moc spokojený :)
Vojtěch Lyčka

Skvělá spolupráce, výborná komunikace, vše skvěle vysvětleno a ochota se vším pomoct. Moc děkujeme za spolupráci. Za nás 1*.
Jiří Kaluža

Naprostá spokojenost. Vřele doporučuji. Profesionální přístup, rychlé a vstřícné jednání. Rádi se znovu obrátíme na pana Mikitu v dalším řešení spolupráce přes reality.
Ivana Bražinová

VELMI, VELMI OBROVSKÁ SPOKOJENOST. NEMÁM SLOV. PERFEKTĚ VŠE ZAJIŠTĚNO,VYSVĚTLENO TAK, ŽE JSEM TOMU ROZUMĚLA I JÁÁÁ. OPRAVDU VŘELE DOPORUČUJI. JE UŽASNÝ NE JEN JEKO REALITÁK, ALE I JAKO ČLOVĚK. VŽDY K RUCE I KDYŽ UŽ AKCE PROBĚHLA A ZAŘÍDÍ I TO CO NEMUSÍ.
Tlučková

Odbornost, preciznost, ochota a celkově profesionální přístup jsou důvody, proč se na pana Mikitu obracíme již několik let. Nemáme důvod hledat jinde. S jeho prací jsme byli vždy spokojeni.
Kamil Peterek

Pan Mikita je profesionál tělem i duší. Od začátku až do konce s ním byla naprosto perfektní komunikace. Informoval mě o každém kroku, a to hned. Vždy vše srozumitelně vysvětlil, poradil, navrhl nejlepší možné řešení. Prodej bytu byl pro mě díky němu naprosto bezproblémový a mohla jsem se na něj maximálně spolehnout. Pan Mikita dělá reality opravdu srdcem :-) a velmi to jde na jeho práci znát. V budoucnu se budu obracet už pouze na něj. Nemohla jsem totiž narazit na lepšího realitního makléře, a to zcela upřímně. Tímto ještě jednou: pane Mikita, moc Vám děkuji! :-)
Michaela Wlazlová

Odbornost, preciznost, ochota a celkov profesionln pstup jsou dvody, pro se na pana Mikitu obracme ji nkolik let. Nemme dvod hledat jinde. S jeho prac jsme byli vdy spokojeni.
Kamil Peterek

S panem Mikitou spolupracuji už delší dobu a vím, že se na něho můžu kdykoliv spolehnout. Při nabídce nemovitosti k pronájmu ji nechá profesionálně nafotit a pěkně odprezentuje. Zařídí vše potřebné - smlouvu, plné moci, pokud jsou potřeba, dokonce u dodavatele elektřiny vyřídí přepis smlouvy na nového nájemníka. Nájemníky, které přivede, jsou solidní a spolehliví, což je pro mě jako pronajímatele velice důležité. Vždy, když potřebuji něco z oblasti realit, třeba jen radu, tak vím přesně, na koho se obrátit. Je to pan Mikita.
Dan Koutecký

S panem Mikitou spolupracuji u del dobu a vm, e se na nho mu kdykoliv spolehnout. Pi nabdce nemovitosti k pronjmu ji nech profesionln nafotit a pkn odprezentuje. Zad ve potebn - smlouvu, pln moci, pokud jsou poteba, dokonce u dodavatele elektiny vyd pepis smlouvy na novho njemnka. Njemnky, kter pivede, jsou solidn a spolehliv, co je pro m jako pronajmatele velice dleit. Vdy, kdy potebuji nco z oblasti realit, teba jen radu, tak vm pesn, na koho se obrtit. Je to pan Mikita.

Masivní inzerce Exportujeme na