Prezentace i postupy při prodejích nemovitostí za posledních deset let prošly nemalými změnami. Ke každé nové nabídce přistupuji tak, abych v celém procesu udělal maximum ke spokojenosti svých klientů, a to na obou stranách. Rozhodnout se pro prodej bývá totiž mnohdy nelehké rozhodnutí, stejně tak krok ve výběru nového bydlení bývá jedním z nejdůležitějších v našich životech.

Majitelé obvykle neví, jaké informace a podklady o jejich nemovitostech je třeba zajistit ještě před zahájením inzerce. Pokud se však příprava nezanedbá, zájemci jsou pak velmi mile překvapeni připraveností makléře, protože na všechny své dotazy dostávají okamžitou odpověď, což usnadňuje a urychluje následný proces jednání. Proto si na vysoké informovanosti zakládám.

I když osobní dojem z prohlídky žádná inzerce vynahradit nemůže, správně zvolený marketing nám může pomoci oslovit větší skupinu zájemců. Proto mnou inzerované nemovitosti naleznete nejen na těch nejnavštěvovanějších realitních portálech, ale nezapomínám také na propagaci na sociálních sítích. Jako samozřejmost dnes již považuji fotografie pořízené profesionálem, ke kterým připojuji videoprohlídku s dronovými záběry. Pro snadnější orientaci používám na míru vytvořený půdorys. Tímto vzniká nejlepší možná vizitka nabízené nemovitosti. 

Za dobu své dlouholeté praxe jsem se již několikrát setkal s názorem, že realitní trh působí spíše jako realitní džungle. Snažím se tyto názory vyvracet, a proto je pro mě vizitka mé práce velmi důležitá. Může mým budoucím klientům ukázat, že se makléřská profese dá dělat i jinak. 

Díky spolupráci se skvělým týmem, ať už se jedná o fotografa, dronistu nebo uznávanou advokátní kancelář můžu říci, že se z celého složitého realitního procesu prodeje nebo pronájmu stává proces jednodušší, během kterého své klienty doprovázím od první schůzky až po závěrečné předávání klíčů od nemovitosti. 

 

Pokud byste si se mnou i Vy chtěli domluvit nezávaznou schůzku, kontaktujte mě a na Vaše případné dotazy Vám rád odpovím. 

 

Bc. Roman Mikita

tel.: +420 723 840 022

e-mail: reality@romanmikita.cz

Všechny mé videoprohlídky najdete na mém Youtube kanále.

Roman Mikita - realitní makléř - YouTube

Masivní inzerce Exportujeme na