Dobrý den, pane Mikito, rádi bych Vám touto cestou poděkovali za Váš, jak už známo, profesionální přístup, nadstandardní komunikaci, a především i lidskost, která nám u některých lidí v tomto oboru chybí. Známe Vás již řadu let a nepamatujeme si, kdybychom si neřekli, že jste člověk na správném místě!! Profík, vždy dobře naladěn, s velkou dávkou empatie a pečlivé přípravy. Víme, že se na Vás můžeme spolehnout a důvěřujeme Vám. Děkujeme za pomoc s nalezením nájemníků, zatím se vše jeví fajn a věřím, že budou spokojeny obě strany. I nadále zůstáváte našim rodinným makléřem a těšíme se na další spolupráci s Vámi. Jste pro realitní kancelář přínosem! Přejeme pěkné dny.

Martinkovi

Dobrý den pane Mikito, rádi bychom Vám touto cestou ještě jednou poděkovali za Váš profesionální přístup, perfektní informovanost a vstřícnost během celé doby prodeje našeho domu. Musíme jenom konstatovat, že jsme s Vašimi službami byli opět maximálně spokojeni. Přejeme Vám vše dobré, další spokojené klienty a spolupráci s Vámi můžeme jenom doporučit.

Siwkovi

Dobrý den, pane Mikito, dovoluji si touto cestou vyjádřit poděkování za empatii, detailní informovanost v celém průběhu realitních služeb a Váš profesionální přístup, který k mé naprosté spokojenosti vyřešil prodej požadovaných nemovitostí. Vaše služby s důvěrou všem doporučuji a v budoucnu případné realitní záležitosti budu řešit jedině s Vámi. Přeji hezké dny, naplněné zdravím, štěstím a pohodou.

Tomáš Vežranovský

Hezký den, na základě perfektní spolupráce v minulosti s panem Mikitou z F-M jsme ho oslovili i letos s nabídkou pronájmu našeho bytu. Jako tradičně, vše proběhlo bez sebemenšího zádrhelu, s naprostou profesionální péči a vstřícnosti. pan Mikita je pro mě PAN makléř... . Takto si představuji služby realitního makléře. Za cca 15 let, co pronajímám několik bytů a prodával jsem a kupoval již několik nemovitosti v ČR i v zahraničí, tak mi prošlo rukama i plno makléřů... a narazil jen na dva profíky... pana Mikitu z Frýdku-Místku a paní Dolores Neubauer z rakouské Vídně. Ostatních, kterých bylo spousty, byly buď tragédií nebo značně průměrní. Vynikají opravdu jen tito dva, a proto od té doby na rakouských nemovitostech spolupracuji už jen s paní Dolores a ve F-M s panem Mikitou. Takže v budoucnu se zase určitě velmi rád na ně obrátím znova. Hezký den všem.

Martin Stiller

Dobrý den, chtěla bych touto cestou poděkovat panu Romanu Mikitovi za jeho profesionální přístup a dobře odvedenou práci při pronájmu mého bytu. S panem Mikitou spolupracuji již 10 let a vždy jsem byla velmi spokojena. Je velice vstřícný, milý, ochotný, zodpovědný a pro klienta udělá opravdu maximum. Každému mohu jen doporučit. Pokud budu v budoucnu potřebovat pomoc s pronájmem popř. prodejem, opět se obrátím na pana Mikitu.

Jana Bezecná

Masivní inzerce Exportujeme na